Skagerak Energi ønsker være en attraktiv arbeidsplass for nyutdannede og studenter. Vi er overbevist om at verden vil akselerere takten mot nullutslipp og energibransjen vil restruktureres og konsolideres. Utviklingen innen energisektoren vil være digitalt drevet, vi kommer til å stå ovenfor store endringer i tiden framover, og trenger ny og kritisk kompetanse for å nå våre mål. 
Vi må tiltrekke oss kompetanse som ønsker å være med på utviklingen – vi trenger din superkraft.

Bachelor – og Masterstudenter

Flere studenter skriver hvert år sine bachelor- og masteroppgaver i samarbeid med Skagerak. Vi samarbeider også med utdanningsinstitusjoner om Ingeniørpraksis-ordningen og Industrimasterprogrammet. Studentforeninger er hjertelig velkomne på besøk til oss for å få en omvisning, et foredrag og en god lunsj eler litt digg tapas.

Skageraks Sommerprosjekt

Hvert år arrangerer vi Sommerprosjektet. 6-8 studenter jobber i 6-8 uker med en oppgave hvor man får svært frie tøyler med hensyn til arbeidsform, metode og format. Det eneste som er bestemt er at det på slutten av perioden skal prosjektet presenteres for ledere og medarbeidere i Skagerak. Oppgaven har forskjellig tema hvert år, men har alltid tilknytning til aspekter som innovasjon, bærekraft, etikk, teknologi, økonomi, teknisk retning, ingeniørfag og / eller energi og miljø. Studentene gir oss masse nyttige svar og perspektiv; det er en superkraft.

Sommerprosjektet vårt blir lyst ut på våre hjemmesider under Ledige stillinger i januar / februar.

Sommerjobber

Hos oss kan du som student søke på ledige sommerjobber hvert år. En sommerjobb vil gi deg et godt og realistisk bilde av Skagerak Energi som framtidig arbeidsplass og de karrieremulighetene som finnes.

Trainee

Skagerak Energi er medlemsbedrift i Trainee Telemark, som er et 18 måneders program der du får anledning til å jobbe i inntil tre medlemsbedrifter. For å være kvalifisert må du ha minst fire års utdannelse fra universitet eller høyskole. Siden trainee-ordningen startet i 2014 har vi tatt imot mange traineer i Skagerak Energi, og flere av dem er ansatt i konsernet i dag. Les mer om ordningen på hjemmesiden til Trainee Vestfold og Telemark

I tillegg tar vi hvert år inn lærlinger innenfor flere fag. Les mer her