Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Fremover skal Skagerak være en energipartner for å bidra til elektrifisering og bruk av andre bærekraftige fornybarløsninger i samfunnet, transportsektoren, industrien og landbruket. Skagerak eies av Statkraft og kommunene i Grenland. Konsernets hovedkontor ligger i Porsgrunn.


Vil du være med å bidra til gode prosesser i det grønne skiftet?

 

Skagerak Energi er inne i en periode med store investeringer og vi er rigget for vekst innen fornybar energi. Vår ambisjon er også å bli en enda mer attraktiv partner i regionen innen bærekraftig næringsutvikling. Seksjon Regnskap og Lønn har ansvaret for konsernets regnskaps- og lønnsoppgaver samt leverer tjenester til økonomimiljøene i forretningsområdene. Vi er i utvikling, forretningen vokser og dermed øker våre oppgaver. For å styrke vår kapasitet og kompetanse søker vi nå:

Regnskapsfører

 

Vi ønsker oss deg som er analytisk og strukturert med god forretningsforståelse. Vi trenger at du er nysgjerrig på det digitale utviklingsløpet og har lyst til å bidra til å skape gode løsninger på lag med en grønn framtid.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

 • Daglige regnskapsoppgaver og ordinær månedsavslutning og ansvar for anleggsregnskap
 • Periodisering, oppsett resultat / balanse og analytisk kontroll
 • Likningspapirer for enkelte selskaper
 • Analyser og rapportering

Din profil:

 • Relevant økonomiutdanning på minimum bachelornivå
 • Minst fem års erfaring fra tilsvarende arbeidsoppgaver
 • Erfaring fra og komfortabel med å bruke digitale løsninger med god IT- og systemforståelse
 • Erfaring fra oppsett av likningspapirer er en fordel
 • Strukturert, selvstendig og initiativrik med fokus på kontinuerlig forbedring
 • God arbeidskapasitet og stå-på-vilje i hektiske perioder
 • Trives med å arbeide på tvers av organisatoriske skillelinjer og nivåer med god evne til kommunikasjon, samhandling og fremstilling skriftlig og muntlig

Vi tilbyr:

 • En spennende stilling med mulighet for faglig og personlig utvikling i et kompetent og godt arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger

l Skagerak Energi jobber vi hver dag for å utvikle bærekraftige løsninger og miljøvennlig produksjon. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber vi for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt, og oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent med hverandre og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid.

For nærmere informasjon om stillingen kontakt
Seksjonsleder Regnskap og Lønn Hege Bratvold Haugen,
tlf. 934 99 020, e-post: hegebratvold.haugen@skagerakenergi.no

Søknadsfrist: 29. mai 2022

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

Vi kan bare motta elektroniske søknader.