Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Fornybar energi er vår superkraft!

 

Innovasjon i Skagerak Energi er å tenke nytt, teste ut, prøve og feile for så å lykkes for å løse energiutfordringene samfunnet står ovenfor. Vi har levert ren energi til samfunnet i over 100 år og nå mer enn noen gang har energi blitt sentralt for vår felles fremtid. Samfunnet trenger mer av den, mens verden har behov for at vi bruker mindre. Vi jobber hele tiden for å utvikle nye energiløsninger som skaper en bedre balanse for næringslivet, naturen og samfunnet. Vår styrke er innovasjon og utvikling bygget på ren energi.

Vil du være Salgsansvarlig for Skagerak Mobil Energi?

 

Verden trenger at fremtidens byggeplasser elektrifiseres, og vi i Skagerak Mobil Energi har tatt en lederrolle i å utvikle innovative løsninger for å møte dette skiftet. Våre mobile batterier muliggjør energi der man trenger det, når man trenger det. I tillegg til å forsyne anleggsprosjekter med ren energi kan vi tilby hurtiglading gjennom våre mobile ladestasjoner på steder som festivaler, skisentre, og andre lokasjoner som har sesongperioder med høyt ladebehov. Disse initiativene er en viktig del av Skagerak Energis fremtidige strategi. Hos Skagerak Mobil Energi har vi kompetansen til et strømselskap, og energien til en startup. Daglig gjør vi bygg- og anleggsbransjen mer elektrisk, samtidig som vi fortsetter med nye innovasjoner for å løse morgendagens behov for en enda grønnere fremtid.

Om Rollen

Som Salgsansvarlig hos Skagerak Mobil Energi vil du spille en avgjørende rolle i å bygge sterke kunderelasjoner, drive inntektsvekst, og styrke selskapets posisjon i markedet. Du vil være ansvarlig for kundemøter, oppsøkende salg og oppfølging av nøkkelkunder, samt delta i bransjeaktiviteter for å promotere selskapets produkter og tjenester. En viktig del av rollen innebærer å utarbeide kalkyler, deretter tilbud og kontrakter for å sikre at de oppfyller både kundens og selskapets krav og forventninger. Dette er en kommersiell rolle som krever sterk salgs- og forretningsforståelse.

Ansvarsområde / Arbeidsoppgaver

 • Key Account Management (KAM) og kundeforståelse: Forstå kundens virksomhet og behov, og bygge relasjoner med nøkkelkunder. Sikre at eksisterende kunder blir sett og imøtekommet.
 • Oppsøkende salg: Aktivt oppsøke potensielle kunder for å presentere selskapets produkter og tjenester. Ansvarlig for salgsbudsjett sammen med leder.
 • Superbruker CRM: Være en ambassadør for tjenesten og sikre effektiv håndtering av kundeinformasjon og salgsprosesser, samt. bidra til intern opplæring i bruk av tjenesten.
 • Tilbuds- og kontraktsarbeid: Utarbeide kalkyler, tilbud og kontrakter, samt sikre at disse oppfyller både kundens og selskapets krav og forventninger.
 • Messer og konferanser: Delta på messer, konferanser og bransjetreff for å nettverke, promotere selskapets produkter, skaffe nye kundeforbindelser og holde seg oppdatert på markedstrender.

Din profil

 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, med solid teknisk forståelse.
 • Erfaring fra B2B salg, gjerne teknisk salg, og erfaring med kundehåndtering og Key Account Management (KAM).
 • Sterk kommersiell teft og forretningsforståelse, med erfaring fra kontrakts- og tilbudsutarbeidelse.
 • Gode kommunikasjonsferdigheter og evne til å bygge relasjoner, både internt og eksternt.
 • Selvstendig og strukturert arbeidsstil, med evne til å arbeide i et miljø med høyt tempo og endringer.
 • Minimum en Bachelorgrad i relevante fag, og komfortabel med å bruke engelsk som arbeidsspråk.


Hva vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som verdsetter god balanse mellom jobb og fritid.
 • Moderne og innbydende kontorer i Porsgrunn, med kort avstand til et pulserende miljø av uteliv og kulturelle tilbud.
 • Muligheten til å bo i et område hvor du får mer for pengene, som muligheten til å kjøpe en enebolig til samme pris en leilighet koster i Oslo.
 • Bli en del av et konsern som setter kompetanse og utvikling på agendaen
 • Rause og gode ansattordninger (fleksitid, forsikringer, pensjon etc)


Bli med på reisen

I Skagerak Energi er vi dedikert til å utvikle bærekraftige og innovative energiløsninger for fremtiden. Vi jobber hver dag for å fremme miljøvennlig produksjon gjennom økt digitalisering og fleksible arbeidsformer. Vi tror på åpenhet, mangfold, og gjensidig respekt som grunnlag for en inspirerende arbeidsplass. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent, og sammen skaper vi en kultur preget av likeverd og nytenkning. Hvis du er klar for en utfordrende og givende rolle hvor du kan gjøre en reell forskjell, ønsker vi å høre fra deg! Bli en del av vår reise mot en grønnere fremtid.


Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?
Ta kontakt med Rolv Brudal – Managing Partner i Hudson Nordic – for eventuelle spørsmål. Telefon 47351393, epost rb@hudsonnordic.com

Søknadsfrist er 15.08.24

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk og engelsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

https://www.skagerakmobilenergi.no/