Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Fornybar energi er vår superkraft!

 

Innovasjon i Skagerak Energi er å tenke nytt, teste ut, prøve og feile for så å lykkes for å løse energiutfordringene samfunnet står ovenfor. Vi har levert ren energi til samfunnet i over 100 år og nå mer enn noen gang har energi blitt sentralt for vår felles fremtid. Samfunnet trenger mer av den, mens verden har behov for at vi bruker mindre. Vi jobber hele tiden for å utvikle nye energiløsninger som skaper en bedre balanse for næringslivet, naturen og samfunnet, og derfor skalerer vi opp satsingen innen Mobil Energi i eget nytt selskap. Vår styrke er innovasjon og utvikling bygget på ren energi.

Vil du være Prosjektleder for Skagerak Mobil Energi?

 

Verden trenger at fremtidens byggeplasser elektrifiseres, og vi i Skagerak Mobil Energi har tatt en lederrolle i å utvikle innovative løsninger for å møte dette skiftet. Våre mobile batterier muliggjør energi der man trenger det, når man trenger det. I tillegg til å forsyne anleggsprosjekter med ren energi kan vi tilby hurtiglading gjennom våre mobile ladestasjoner på steder som festivaler, skisentre, og andre lokasjoner som har sesongperioder med høyt ladebehov. Disse initiativene er en viktig del av Skagerak Energis fremtidige strategi. Hos Skagerak Mobil Energi har vi kompetansen til et energiselskap, og energien til en startup. Daglig gjør vi bygg- og anleggsbransjen mer elektrisk, samtidig som vi fortsetter med nye innovasjoner for å løse morgendagens behov for en enda grønnere fremtid.

Om Rollen

Som Prosjektleder hos Skagerak Mobil Energi vil du spille en viktig rolle i å støtte selskapets vekst og utvikling i denne tidlige fasen. Du vil være ansvarlig for overvåkning og oppfølging av prosjekter, samt koordinering med leverandører og kunder for å sikre effektiv drift og høy kundetilfredshet. Dette er en kommersiell stilling som krever teknisk kompetanse og evne til å tilpasse løsninger etter kundens behov. Rollen vil koordinere mot markeds og salgsavdelingen samt mot digital og teknisk utvikling.

Ansvarsområde / Arbeidsoppgaver

 • Rådgi kunder, utvikle løsninger og lede leveranser
 • Gjennomføre planlegging, overvåkning og oppfølging av prosjekter og følge opp kunder.
 • Tilpasse løsninger etter kundens ønsker og gi veiledning til brukere for optimal bruk av produktene og tjenestene.
 • Koordinere med leverandører av utstyr og planlegge hva og når utstyr skal brukes for å sikre effektiv drift.
 • Analysere driftshistorikk for kontinuerlig forbedring.
 • Yte telefonsupport med rask responstid og planlegge serviceoppgaver for å sikre høy kundetilfredshet og effektiv drift.
 • Gjennomføre opplæring i bruk av utstyr til kunder, samt deltagende på utarbeidelse av underlag til slikt arbeide.
 • Stillingen innebærer noe reising.

Din profil

 • Ingeniørutdannelse innen bygg og anlegg, elektro eller tilsvarende. Arbeidserfaring kan kompensere for utdanning.
 • Erfaring fra bygg- og anleggsbransjen, med solid teknisk forståelse.
 • Erfaring fra større anleggsprosjekter er en fordel
 • Strukturert og selvstendig arbeidsstil med evne til å håndtere flere prosjekter samtidig.
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk og engelsk og gode samarbeidsevner med ulike interessenter.
 • Du får energi av å jobbe med mennesker og trives i et dynamisk tverrfaglig miljø.

Hva vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som verdsetter god balanse mellom jobb og fritid.
 • Moderne og innbydende kontorer i Porsgrunn, med kort avstand til et pulserende miljø av uteliv og kulturelle tilbud.
 • Muligheten til å bo i et område hvor du får mer for pengene, som muligheten til å kjøpe en enebolig til samme pris en leilighet koster i Oslo.
 • Bli en del av et konsern som setter kompetanse og utvikling på agendaen
 • Rause og gode ansattordninger (fleksitid, forsikringer, pensjon etc)


Bli med på reisen

I Skagerak Energi er vi dedikert til å utvikle bærekraftige og innovative energiløsninger for fremtiden. Vi jobber hver dag for å fremme miljøvennlig produksjon gjennom økt digitalisering og fleksible arbeidsformer. Vi tror på åpenhet, mangfold, og gjensidig respekt som grunnlag for en inspirerende arbeidsplass. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent, og sammen skaper vi en kultur preget av likeverd og nytenkning. Hvis du er klar for en utfordrende og givende rolle hvor du kan gjøre en reell forskjell, ønsker vi å høre fra deg! Bli en del av vår reise mot en grønnere fremtid.


Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?
Ta kontakt med Rolv Brudal – Managing Partner i Hudson Nordic – for eventuelle spørsmål. Telefon 47351393, epost rb@hudsonnordic.com

Søknadsfrist er 15.08.24

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

https://www.skagerakenergi.no/innovasjon/mobil-energi-til-byggeplasser/