Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.


Skagerak Kraft AS har ansvaret for konsernets produksjon og energiomsetning av elektrisk kraft. Selskapet har som målsetning å være en ansvarlig produsent av fornybar energi, med en bærekraftig drift og utvikling av selskapet. Vi er inne i en periode med vekstambisjoner og har ønske om å utvide vår produksjon innen vann, sol, vind og / eller andre fornybare energikilder. Vi søker nå:


Prosjektleder
bakkemontert solkraft

 

Det er identifisert en rekke muligheter for ny fornybar kraftproduksjon fra bakkemontert solkraft. For å lykkes med prosjektene vil det være behov for en erfaren prosjektleder med engasjement og drivkraft som sammen med oss ønsker å være på lag med en grønn framtid!

Som Prosjektleder bakkemontert solkraft vil du, blant annet, få:

  • Kjøre våre solkraftprosjekter fra A til Å;

- Identifisere og analysere egnede arealer for bakkemonterte solkraftanlegg
- Ha samtaler og møter med grunneiere, kommuner og andre interessenter
- Inngå avtaler og sende søknader til NVE
- Lede prosjekter i planleggings- og byggefase
- Samarbeide tett med både eksterne samarbeidspartnere og våre egne ressurser på ytre miljø og bærekraft

For å trives i denne jobben, tror vi du er god på samarbeid og kommunikasjon. Du kan ta lead i tverrfaglige team og er god til å se helhet. Du er initiativrik og strukturert og har erfaring med å gjennomføre prosjekter hvor risiko og muligheter er like godt identifisert og ivaretatt.

Vi trenger at du har relevant utdanning fra høyskole eller universitet innen elektrofag. Du har minimum 5 års relevant erfaring fra prosjektledelse, og har du erfaring med verktøy for beregning og design av solkraftanlegg er det en fordel.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode velferdsordninger og legger til rette for kompetanseutvikling. Vi er en arbeidsplass som legger vekt på god balanse mellom fritid og engasjement på jobb, og vi holder til i hyggelige lokaler i Porsgrunn.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?
Kontakt Seksjonsleder Lars Søfteland, tlf. 97504772

Søknadsfrist er 17. juni 2024

l Skagerak Energi jobber vi hver dag for å utvikle bærekraftige løsninger og miljøvennlig produksjon. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber vi for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt, og oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent med hverandre og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.