Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Vil du være på lag med en grønn framtid?

 

Fornybar energi er fremtidens satsingsområde og energibransjen trenger ny arbeidskraft. Skagerak Energi AS tar derfor hvert år inn nye lærlinger, de er fremtidens viktige ressurser. Området Digitalisering og IT koordinerer konsernets oppgaver innenfor områdene digitalisering, IT og informasjonssikkerhet, og har tett samarbeid med selskap og fagmiljøer i hele Skagerak-konsernet. Til vårt hovedkontor i Porsgrunn søker vi nå:

Lærling til
IT-Driftsfaget

 

Vi søker deg som er ansvarlig, selvstendig og innstilt på å jobbe hardt for å nå dine mål. Du er kreativ og nøyaktig og trives med å jobbe med varierte oppgaver. Som lærling hos oss vil du få jobbe sammen med kunnskapsrike og engasjerte medarbeidere som ønsker å gi deg en god opplæring innen IT- drift på lag med en grønn framtid.

Vi ønsker at du:

  • Har gode resultatet fra VG1 og VG2 i informasjonsteknologifaget
  • Har gode holdninger innen Helse, Miljø og Sikkerhet
  • Er strukturert, positiv og serviceinnstilt
  • Er motivert, engasjert og lærevillig

Vi tilbyr:

  • En trygg og faglig god opplæringsplass med utviklingsmuligheter i et godt og trivelig arbeidsmiljø hvor du blir oppmuntret til å tenke nytt, være modig, ta ansvar og jobbe selvstend
  • Store muligheter til fast jobb etter læretiden, selvfølgelig basert på prestasjoner underveis
  • Et godt lærlingemiljø på tvers av selskap og fag
  • Konkurransedyktige betingelser og gode velferdsordninger


Lurer du på noe?
Kontakt Avdelingsleder Tor Elseth
tlf. 93055744

Søknadsfrist: 25. Februar 2024. Oppstart: Høsten 2024. 

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk muntlig og skriftlig.

Vi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser. Vi kan bare motta elektroniske søknader.