Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Vil du være på lag med en grønn framtid?


Digitalisering og IT i Skagerak Energi AS koordinerer konsernets oppgaver innenfor områdene IT og informasjonssikkerhet, og har tett samarbeid med selskap og fagmiljøer i hele Skagerak-konsernet. Vår utviklingsavdeling jobber med å utvikle avanserte løsninger for datadrevet verdiskaping på tvers av verdikjeder og selskaper. For å øke vår kompetanse og kapasitet, og ytterligere sette opp farten, søker vi nå:

Fullstack Utviklere

 

Vi har for tiden mange prosjekter og initiativer som krever digital utvikling for å lykkes. Vi står ovenfor en rekke tekniske problemstillinger som må løses på kort tid og hvor innovativ digital utvikling vil være løsningen. Produktene som leveres vil leve i lang tid fremover, og krever kontinuerlig videreutvikling og vedlikehold.
Hos oss i kommer du til engasjerte team med høy kompetanse og god stemning.
Vi er stolte av og glade for å kunne bidra til viktig infrastruktur og nyskaping for samfunnet, og håper du motiveres av det samme!

Som Fullstack Utvikler hos oss vil du arbeide med følgende:

  • Designe og utvikle webapplikasjoner og tjenester i Azure og containere på Kubernetes. Både frontend og backend-utvikling, samt bruk av Azure PaaS-tjenester
  • Utvikle API'er og systemintegrasjon samt benytte Azure API Management.
  • Applikasjonsutvikling for IoT enheter.
  • Tidsseriedatabaser som InfluxData og Azure Data Explorer for å lagre og analysere store mengder tidsseriebaserte data.
  • DevSecOps og kontinuerlig deploy.

Samarbeid med kollegaer, partnere, leverandører og kunder er svært viktig. Du må ha evnen til å kommunisere godt med andre, gi veiledning om og presentere tekniske løsninger for ulike interessenter.

Kontinuerlig læring og forbedring er viktig for at vi skal lykkes. Derfor må du være nysgjerrig og ha en entusiastisk holdning til å lære og utvikle nye ferdigheter. Du er initiativrik og strukturert, og jobber like lett selvstendig som i et team.

  • Vi ønsker at du har relevant IT-utdanning, gjerne på masternivå, og solid erfaring som utvikler på heltid i minimum 3-5 år. Det er også en fordel at du har kompetanse med utvikling på Microsoft Azure plattformen.

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, gode velferds- og fleksibilitetsordninger og holder til i hyggelige lokaler i Porsgrunn eller Tønsberg, med et aktivt, godt og positivt arbeidsmiljø.

Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?
Kontakt Avdelingsleder Geir Vidar Eliassen, telefon 932 48 595

Søknadsfrist snarest, men senest 7. august 2024

l Skagerak Energi jobber vi hver dag for å utvikle bærekraftige løsninger og miljøvennlig produksjon. Med satsing på økt digitalisering og nye fleksible arbeidsformer jobber vi for innovasjon og ny forretningsvirksomhet. Vi arbeider aktivt for å skape et arbeidsmiljø preget av likeverd, mangfold og gjensidig respekt, og oppmuntrer hverandre til å tenke nytt, være modige og ta ansvar. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent med hverandre og sammen skaper vi en inspirerende arbeidsplass med god kultur og sunne verdier på lag med en grønn framtid.

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.