Skagerak Energi er et av landets ledende energikonsern. Skagerak produserer og distribuerer strøm og varme fra fornybare kilder, et viktig bidrag i det grønne skiftet. Med økt satsing på digitalisering og nye fleksible arbeidsformer skal Skagerak jobbe for innovasjon og ny forretningsvirksomhet.

Fornybar energi er vår superkraft!

 

Innovasjon i Skagerak Energi er å tenke nytt, teste ut, prøve og feile for så å lykkes for å løse energiutfordringene samfunnet står ovenfor. Vi har levert ren energi til samfunnet i over 100 år og nå mer enn noen gang har energi blitt sentralt for vår felles fremtid. Samfunnet trenger mer av den, mens verden har behov for at vi bruker mindre. Vi jobber hele tiden for å utvikle nye energiløsninger som skaper en bedre balanse for næringslivet, naturen og samfunnet. Vår styrke er innovasjon og utvikling bygget på ren energi.

Vil du være Forretningsutvikler for Mobil Energi?

 

Verden trenger at fremtidens byggeplasser elektrifiseres, og vi i Skagerak Mobil Energi har tatt en lederrolle i å utvikle innovative løsninger for å møte dette skiftet. Våre mobile batterier muliggjør energi der man trenger det, når man trenger det. I tillegg til å forsyne anleggsprosjekter med ren energi kan vi tilby hurtiglading gjennom våre mobile ladestasjoner på steder som festivaler, skisentre, og andre lokasjoner som har sesongperioder med høyt ladebehov. Disse initiativene er en viktig del av Skagerak Energis fremtidige strategi. Hos Skagerak Mobil Energi har vi kompetansen til et energiselskap, og energien til en startup. Daglig gjør vi bygg- og anleggsbransjen mer elektrisk, samtidig som vi fortsetter med nye innovasjoner for å løse morgendagens behov for en enda grønnere fremtid.

Om Rollen

Som Forretningsutvikler hos Skagerak Mobil Energi (SME) vil du være en nøkkelperson i selskapets videre vekst. Du vil ha et spesielt ansvar for partnere og leverandører, og bidra til å styrke selskapets posisjon ved å utvikle sterke relasjoner og implementere innovative løsninger. Dette er en strategisk stilling som krever proaktivt samarbeid med marked- og teknisk avdeling for å sikre at selskapet utnytter muligheter som oppstår i markedet effektivt.

Ansvarsområde / Arbeidsoppgaver

 • Utvikle og implementere vekststrategier: Identifisere tekniske og forretningsmessige muligheter, og utvikle strategier for selskapets vekst i samarbeid med teknisk avdeling samt salg- og markedsavdelingen
 • Jobbe tett med teknologiteamet i SME for å forstå behovene og kravene til nye og eksisterende produkter.
 • Bygge og vedlikeholde partnerskap: Etablere og opprettholde strategiske partnerskap med leverandører og eksterne aktører for å støtte selskapets vekstmål.
 • Samarbeid med markedsavdelingen: Jobbe tett med markedsavdelingen for å forstå markedstrender og kundebehov, og sikre at kommersielle muligheter utnyttes.
 • Produkt- og tjenesteutvikling: Arbeide tett med produktteamet for å utvikle og lansere nye produkter og tjenester som møter markedets behov.
 • Strategiarbeid og prosjekter: Delta i strategiarbeid og forbedringsprosjekter for å drive kontinuerlig forbedring og innovasjon.


Din profil

 • Solid erfaring innen forretningsutvikling, med fokus på kommersielle strategier i en vekstfase.
 • Relevant utdannelse på minimum bachelornivå
 • Erfaring med å bygge og vedlikeholde strategiske partnerskap og leverandørforhold.
 • God forståelse av teknologiprodukter og evne til å samarbeide tett med teknologiteam.
 • Kommunikasjons- og forhandlingsevner, med evne til å bygge og opprettholde gode relasjoner.
 • Proaktiv og strategisk tenkning, med fokus på kontinuerlig forbedring og innovasjon.
 • Analytisk og resultatdrevet, med evne til å identifisere og utnytte kommersielle muligheter.
 • God digital forståelse


Hva vi tilbyr

 • Konkurransedyktige betingelser og en arbeidsplass som verdsetter god balanse mellom jobb og fritid.
 • Moderne og innbydende kontorer i Porsgrunn, med kort avstand til et pulserende miljø av uteliv og kulturelle tilbud.
 • Muligheten til å bo i et område hvor du får mer for pengene, som muligheten til å kjøpe en enebolig til samme pris en leilighet koster i Oslo.
 • Bli en del av et konsern som setter kompetanse og utvikling på agendaen
 • Rause og gode ansattordninger (fleksitid, forsikringer, pensjon etc)


Bli med på reisen

I Skagerak Energi er vi dedikert til å utvikle bærekraftige og innovative energiløsninger for fremtiden. Vi jobber hver dag for å fremme miljøvennlig produksjon gjennom økt digitalisering og fleksible arbeidsformer. Vi tror på åpenhet, mangfold, og gjensidig respekt som grunnlag for en inspirerende arbeidsplass. Hos oss deler vi informasjon og ideer åpent, og sammen skaper vi en kultur preget av likeverd og nytenkning. Hvis du er klar for en utfordrende og givende rolle hvor du kan gjøre en reell forskjell, ønsker vi å høre fra deg! Bli en del av vår reise mot en grønnere fremtid.


Hvis dette høres ut som noe for deg, så ta kontakt med oss eller send oss en søknad!

Lurer du på noe?
Ta kontakt med Rolv Brudal – Managing Partner i Hudson Nordic – for eventuelle spørsmål. Telefon 47351393, epost rb@hudsonnordic.com

Søknadsfrist er 15.08.24

Vi søker kandidater som kan identifisere seg med våre kjerneverdier Kompetent, Ansvarlig, Nyskapende og du må kunne beherske norsk skriftlig og muntlig.

Skagerak Energi forvalter kritisk infrastruktur og følger retningslinjer og lovpålagte sikkerhetskrav fra norske myndigheter. Vi foretar bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater i våre rekrutteringsprosesser.

https://www.skagerakenergi.no/innovasjon/mobil-energi-til-byggeplasser/