Velkommen til Skagerak Energi

Skagerak Energi er en betydelig aktør innenfor energiforsyningen i Norge. Konsernets virksomhet er konsentrert om produksjon, omsetning og overføring av elektrisk kraft og annen energi.

Nye konserndirektører i Skagerak Energi AS

Nye konserndirektører_nett_cfo

Pressemelding 21.6.2017

Øivind Askvik (bilde til venstre) kommer fra stilling som global serviceleder for Power Grid Automation i ABB. Han har hatt flere sentrale posisjoner i ABB gjennom 15 år, både nasjonalt og internasjonalt, og har lang erfaring fra området kraftprodukter, kraftsystemer og automasjon. Han er utdannet ved Forsvaret, og har en Executive MBA i økonomisk styring og ledelse. Han er bosatt i Sandefjord med sin familie.

Øystein Disch Olsrød (bildet til høyre) kommer fra stillingen som CFO konsern i Reno Norden ASA. Han har tidligere vært finansdirektør i Green Reefers ASA og Tide ASA. Han har ellers i sin karriere hatt sentrale stillinger i ulike selskap innenfor områdene finans, regnskap, skatt og avgift, samt forretningsutvikling og ledelse.  Han er utdannet statsautorisert revisor, og er bosatt på Tolvsrød i Vestfold med sin familie.

- Jeg er svært fornøyd med å få styrket lederteamet med to nye, kompetente personer sier konsernsjef Knut Barland, som nylig også har styrket teamet med ny konserndirektør for kommunikasjon og myndighetskontakt, og for øvrig gjort enkelte endringer i ansvarsområder.

Konsernledelsen i Skagerak Energi består nå av:

Konsernsjef - Knut Barland
Konserndirektør Nett - Øivind Askvik
Konserndirektør Kraft - Geir Kulås
Konserndirektør Økonomi og finans - Øystein Disch Olsrød
Konserndirektør Organisasjon - Barbro Malmgren
Konserndirektør Kommunikasjon og myndighetskontakt - Kristian Norheim
Konserndirektør Konsernutvikling - Rune Laurantsen

De to nye konserndirektørene vil tiltre etter nærmere avtale.